Θεραπεία υπερπλασίας προστάτη με μέθοδο υδρατμών REZUM

ΕΝΟΤΗΤΕΣ


  Η θεραπεία για την αντιμετώπιση της υπερτροφίας του προστάτη REZUM είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που περιλαμβάνει την έγχυση αποστειρωμένου υδρατμού (ατμού) στον προστάτη αδένα. Αυτή η σύντομη επέμβαση χρησιμοποιεί τη φυσική ενέργεια της θερμότητα που εκλύεται από την έγχυση εντός του προστάτη για τη συρρίκνωση του. Με αυτό τον τρόπο. Δεν υπάρχουν τομές, δεν υπάρχει γενική αναισθησία και οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στις κανονικές δραστηριότητες μέσα σε λίγες μέρες. Και, ο άνδρας διατηρεί φυσιολογική του σεξουαλική λειτουργία.

  Το REZUM είναι κατάλληλο για την πλειονότητα των ανδρών με βάση συγκεκριμένες ενδείξεις, που παρουσιάζουν συμπτώματα απόφραξης λόγω διόγκωσης του προστάτη. Πραγματοποιείται ως ημερήσια νοσηλεία και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τη σεξουαλική τους λειτουργία ΧΩΡΙΣ NA ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗΣ όπως συμβαίνει ενίοτε στο χειρουργείο προστατεκτομής.

  Πλεονεκτήματα

  • Μπορεί να γίνει χωρίς αναισθησία
  • Ημερήσια νοσηλεία
  • Ισχυρό προφίλ ασφάλειας
  • Δεν υπάρχουν αναφορές για de novo σεξουαλική δυσλειτουργία
  • Κατάλληλο για ασθενείς με αποφρακτικό μέσο λοβό
  • Σύντομος χρόνος διαδικασίας
  • Καλή βελτίωση σε υποκειμενικά και αντικειμενικά αποτελέσματα στην ούρηση
  • Χαμηλό κόστος για τον ασθενή

  Πώς γίνεται η θεραπεία;

  Το σύστημα θεραπείας REZUM αποτελείται από μια φορητή γεννήτρια, η οποία παράγει ατμό σε θερμοκρασία 103ο  και μια ενδοσκοπική συσκευή παράδοσης ελεγχόμενης ποσότητας ατμού, η οποία εγχύεται στον προστάτη.

  Πόσο κοστίζει η θεραπεία REZUM;

  Το κόστος  της θεραπείας μέσω ΕΟΠΥΥ είναι πολύ προσιτό για όλους σε συνεργαζόμενο με τον ιατρό κο Μπελημπασάκη μεγάλο νοσοκομείο . Σε περίπτωση που ο άνδρας διαθέτει ιδιωτική ασφάλεια το κόστος καλύπτεται από την ιδιωτική του ασφάλεια.

  Παρενέργειες

  Οι παρενέργειες είναι σπάνιες και ήσσονος σημασίας. Η επιλογή του REZUM γίνεται σε συνεννόηση με τον Ουρολόγο και είναι εξατομικευμένη. Επίσης, μετεγχειρητικά ο άνδρας θα πρέπει να διατηρήσει τον καθετήρα για 7-10 ημέρες και υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ασθενών που μετεγχειρητικά έχουν επίσχεση ούρων.

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
  ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ