Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος Ι. Μπελημπασάκης

Γνωρίστε τον Χειρουργό Ουρολόγο – Ανδρολόγο Ιωάννη Μπελημπασάκη

Ο υπεύθυνος ιατρός του Athens Urology Centre είναι ο Ιωάννης Μπελημπασάκης, MBChB, MSc, MRCS ο οποίος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Leicester, της Μεγάλης Βρετανίας.

χειρουργός ουρολόγος

Εν συνεχεία εκπαιδεύθηκε για 3 χρόνια στη Χειρουργική και ολοκληρώνοντας τη Βασική Χειρουργική Ειδίκευσή του στα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία των East Midlands, συνέχισε την ειδίκευση του στην Ουρολογία στο Leicester και μετέπειτα στην Ελλάδα.

Εξειδικεύθηκε το 2010 στην Επανορθωτική Ουρολογία στο University College Hospitals London και έπειτα στις παθήσεις της ουρήθρας στο Arezzo της Ιταλίας, δίπλα στον Professor Barbagli.

Διετέλεσε Επίτιμος Λέκτορας Ανατομίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Leicester και ολοκλήρωσε την μεταπτυχιακή εκπαίδευση του στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με την απονομή του τίτλου Master στην Ελάχιστα Επεμβατική και Ρομποτική Χειρουργική.

Το ιδιαίτερο του ενδιαφέρον είναι η Ανδρολογία και οι παθήσεις της ουρήθρας και έχει δημοσιεύσει εργασίες, τόσο σε διεθνή, όσο και σε ελληνικά ιατρικά περιοδικά.

 

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Στο Athens Urology Centre, συνεργαζόμαστε στενά με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, όπως:

 • Ακτινολόγους
 • Ογκολόγους
 • Παθολογοανατόμους
 • Παθολόγους

Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι ο κάθε ασθενής θα έχει την καλύτερη δυνατή θεραπευτική προσέγγιση.

Η ευκολία και η ευελιξία των ραντεβού μας, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιατρείου και τη συνεργασία με κλινικές και νοσοκομεία, σημαίνει ότι κάθε ασθενής που απευθύνεται σε εμάς, θα έχει ταχεία πρόσβαση σε εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις, όπως:

  • Ελάχιστα επεμβατική τεχνική προστατεκτομή TURis
  • Διαθέτουμε εκτενή εμπειρία στην τοποθέτηση πεϊκών προθέσεων και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας του άνδρα
  • Αντιμετώπιση παθήσεων των γεννητικών οργάνων καθώς και αισθητικές επεμβάσεις φαλλοπλαστικής και διόρθωσης δυσμορφιών
  • Ειδικές χειρουργικές επεμβάσεις για καρκίνο του ουροποιητικού συστήματος με Λαπαροσκοπικές τεχνικές
  • Εξειδικευμένες χειρουργικές θεραπείες για προβλήματα ακράτειας στην γυναίκα και τον άνδρα
  • Ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές λιθοτριψίας

Πιστεύουμε ακράδαντα πως η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό κάθε ανθρώπου και είναι χρέος μας να τη διαφυλάσσουμε.

Ενημερωθείτε με σεβασμόεγκυρότητα και αξιοπιστία, για όλα τα προβλήματα υγείας που σας απασχολούν και επιτρέψτε μας να σας προσφέρουμε την κατάλληλη θεραπεία, για να έχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, απαλλαγμένη από προβλήματα.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ